“Otoimmün Demiyelinizan Hastalıkların Tanı Ve Tedavisinde Antikor ve B Lenfosit Temelli Yöntemlerin Araştırılması” Projesine TÜBİTAK Desteği

Son Güncelleme: 05.04.2017

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fehime Benli Aksungar ve İstanbul Üniversitesi Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Tüzün'ün araştırmacısı, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Tarık Baykal'ın danışman olarak görev alacakları "Otoimmün demiyelinizan hastalıkların tanı ve tedavisinde antikor ve B lenfosit temelli yöntemlerin araştırılması" başlıklı proje TÜBİTAK 1003 Öncelikli  Alanlar AR-GE Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

BIZEULASIN
Kayisdagi Caddesi No:32, 34752