Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri Acıbadem Altunizade Hastanesi’ndeydi.

Sağlık Yönetimi 4. Sınıf öğrencileri, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haluk ÖZSARI ve Doç. Dr. Mesut ÇİMEN eşliğinde 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü Acıbadem Sağlık Grubu’nun en son hizmete giren Acıbadem Altunizade Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretleri sırasında Acıbadem Altunizade Hastanesi Protokol Sorumlusu Caner GENÇER ve Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans öğrencilerimizden olan Acıbadem Altunizade Hastanesi Ayaktan Hasta Hizmetleri Sorumlusu Kadir Kemal GÖNÜLLÜ eşliğinde hastanede alan turu yapıldı.

Alan turu sırasında öğrenciler, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nden Hasta Kabul Yetkilisi olarak çalışmakta olan 2016 Lisans mezunlarımızdan Berk Beşe ile de görüştü.

Alan turunun ardından, Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar ÇUHADAROĞLU hastane yönetimi ile ilgili deneyimlerini aktardı.

BIZEULASIN
Kayisdagi Caddesi No:32, 34752