“Multiple Skleroz Hastalığında Perisitlerin Rolünün Araştırılması ve Klinik Alt Tiplerin Belirlenmesine Yönelik Tarama Sistemi Geliştirilmesi“ Projesine TÜBİTAK Desteği

Son Güncelleme: 05.04.2017

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysel Özpınar ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Gürsoy Özdemir'in yürütücüsü, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Tarık Baykal’ın danışman olarak yer aldığı Multiple Skleroz hastalığında perisitlerin rolünün araştırılması ve klinik alt tiplerin belirlenmesine yönelik tarama sistemi geliştirilmesi“ başlıklı proje TÜBİTAK 1003 Öncelikli  Alanlar AR-GE Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

BIZEULASIN
Kayisdagi Caddesi No:32, 34752