Tıp Fakültesi Öğrencileri için Okulun İlk Günü Buluşması ve Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti

Son Güncelleme: 12.09.17

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı'na 11 Eylül 2017 Pazartesi günü Kerem Aydınlar Kampüsü konferans salonunda "Okulun İlk Günü/Back to School Day" etkinliği ile başladı.

Program Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yasemin Alanay'ın açılış konuşması ile başladı. Prof. Dr. Alanay Tıp Fakültesi eğitim programının temel bileşenlerini ve ayırıcı özelliklerini özetledi. Dekan Vekili’nin konuşmasının ardından Öğrenci Konsey Başkanı ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin kurduğu/yürüttüğü kulüplerin başkanları konuşmalarını yaptı.

Programın ikinci kısmında ise "Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni” Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şahin, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve bu yıl Acıbademli olan Tıp Fakültesi öğrencilerinin ailelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Törene mezunlar ve intörnler de katılarak öğrencilere tavsiyelerde bulundular.

Acıbademli olan Tıp Fakültesi öğrencilerine, Dekan Vekili tarafından beyaz önlükleri ve stetoskopları takdim edildi. Tören öğretim üyeleri ve öğrencilerin toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Ataşehir / İSTANBUL