6.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu'nda Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine Bildiri Ödülü

Acıbadem Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2017 mezunu öğrencilerimiz Zuhal Cevahir, Ece Evcil, Melike Eygi, İlknur Melis Durası "Adölesanlarda Besin Seçim Anketinin Geçerlilik Çalışması" başlıklı çalışmaları ve Aslıhan Özkan "Tam Buğday Ekmeğine Uygulanan Isıl İşlemin Glisemik İndeks Üzerine Etkisi" başlıklı çalışması ile 6.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Sözel Bildiri Birincilik Ödülllerini, Merve Kalaycı ve Merve Karaaslan "Genç Ergenlerde Yeme Bağımlılığı, Yeme Davranış Bozuklukları ve Depresyon İlişkisinin Değerlendirilmesi" başlıklı çalışmaları ve Hayrunnisa Akın "Üniversite Öğrencilerinde Uyku Kalitesi ve Süresinin Beslenme Durumu İle İlişkisi" çalışmaları ile 6.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Sözel Bildiri İkincilik Ödülllerini, Pelin Şahin "Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalarının Hastalık Evrelerinin Beslenme Durumuna Etkisinin Değerlendirilmesi" başlıklı çalışması ile 6.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Sözel Bildiri Üçüncülük Ödülünü kazanmışlar ve bizlere büyük bir gurur yaşatmışlardır.

Ataşehir / İSTANBUL