Acıbadem Üniversitesi 2017-2018 eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programları Başvuruları

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimler Enstitülerine “Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ne göre 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Tezli Programlar

Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Biyoetik Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Biyokimya ve Moleküler Biyoloji Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Fizyoloji Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Sağlık Fiziği Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Medikal Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Acil Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Yoğun Bakım Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Dahili Hastalıklar Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Tezsiz Programlar

Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Adli Tıp ve Etik Tezsiz Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

İlaç Endüstrisinde Yönetim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tezsiz Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Medikal Biyoteknoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Hemşirelik Bilimleri Tezsiz Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Doktora Programları

Beslenme ve Diyetetik Doktora  Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Biyokimya ve Moleküler Biyoloji Doktora Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Fizyoloji Doktora Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Hemşirelik Doktora  Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Medikal Biyoteknoloji  Doktora Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Medikal Biyoteknoloji Bütünleşik Doktora Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Sosyal Bilimleri Enstitüsü

Tezli Programlar

Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Tezli Programlar

Tıp Mühendisliği Tezli Yüksek Programı (İngilizce)  Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Moleküler ve Translasyonel Biyotıp Tezli Yüksek Lisans Programı(İngilizce) Programına Başvuru Koşulları için Tıklayınız.

Ataşehir / İSTANBUL