Dereceye giren Psikoloji Bölümü öğrencilerine sertifikaları teslim edildi

2016-2017 Akademik yılı güz döneminde, derslerinde gösterdikleri başarılardan ötürü, yüksek onur ve onur derecesine giren öğrencilerin sertifikaları bölüm öğretim üyeleri tarafından öğrencilere takdim edildi.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Aslı Semerci’nin yürüttüğü projeye Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi desteği

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Aslı Semerci’nin yürütücü, Prof.Dr. Meltem Müftüoğlu’nun danışman olduğu proje Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi tarafından desteklendi.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Deniz'in projesine TÜBİTAK desteği

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Deniz’in TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamındaki Moleküler Tıp çağrısı için sunduğu “Kanser Tedavilerinde Sitotoksik İlaçlara Karşı Gelişen Direnç Mekanizmalarının CRISPR/Cas9 Teknolojisi Kullanılarak Genom Düzeyinde Taranması ve Modellenmesi” başlıklı projesi desteklendi.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gülipek Güven'in yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 4.sınıf öğrencisi Gülipek Güven'in yürütücü, Yrd. Doç Dr. Emre Deniz'in akademik danışman, Prof. Dr. Cengiz Yakıcıer'in sanayi danışmanı olduğu proje önerisi 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklendi.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Tuğçe Bozkurt’un yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 3.sınıf öğrecisi Tuğçe Bozkurt’un yürütücü, 4. Sınıf öğrencisi Melike Demir’in araştırmacı, Prof.Dr. Meltem Müftüoğlu’nun danışman olduğu proje önerisi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklendi.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Deniz Amerika Birleşik Devletleri’nde NIH toplantısına davet edildi

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Deniz, 1-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Ulusal Sağlık Enstitüleri’ne bağlı Ulusal İnsan Genomu Araştırma Enstitüsü’nün (NIH-NHGRI) organize ettiği ve insan genetik ve genom bilgilerinin araştırma ve sağlık uygulamaları alanlarında kullanımı üzerine odaklı uluslararası toplantıya (An International Summit in Human Genetics and Genomics) davet edildi.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Aslı Semerci’nin yürüttüğü projeye TÜBİTAK teknogirişim sermaye desteği

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü yüksek lisans öğrencisi Aslı Semerci’nin yürütücü, Prof.Dr. Meltem Müftüoğlu’nun danışman olduğu proje TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı tarafından desteklendi (Proje bütçesi: 150.000 TL).

Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Rana Çağla Akduman’ın yürüttüğü projeye TÜBİTAK desteği

Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Rana Çağla Akduman’ın yürütücü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Müftüoğlu’nun danışman olduğu proje önerisi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklendi.

Öğrencimiz Ramazan Üzül bilek güreşinde Türkiye Şampiyonu oldu

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 2.sınıf öğrencimiz Ramazan Üzül, Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda "Türkiye Şampiyonu" oldu.

Küçük Prens: Büyürken Geride Bıraktıklarımız

Acıbadem Üniversitesi Psikoloji Kulübü tarafından düzenlenen Uzman Psikolog Merve Otçeken’in konuşmacı olarak yer aldığı “Küçük Prens: Büyürken Geride Bıraktıklarımız” adlı söyleşi 6 Aralık 2016 tarihinde Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşti.

BIZEULASIN
Kayisdagi Caddesi No:32, 34752