İstanbul Biyotasarım Merkezi açıldı!

Daha fazla bilgi almak için başlığa tıklayınız.

“Biyotasarım yolu” için bilgilendirme toplantısı gerçekleşti

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Akın’ın öncülüğünde kurulan Biyotasarım Laboratuvarı’nda öğrencilerin yapabileceği projelerden bahsetmek için Prof. Dr. Akın, öğrencilerle ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Seminerleri Başarıyla Gerçekleştirildi

12 Nisan’da Tıp Mühendisliği Bölümü’nün konuğu olan Dr. Sercan Güngör Özkerim, fonksiyonel doku ve organ geliştirmek için kullanılması planlanan üç boyutlu hücre taşıyıcı sistemleri tasarımları hakkındaki güncel çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.

Tıp Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinden yaratıcı tıbbi çözümler

Yaratıcı Tıbbi Çözümler Proje Yarışması’nda projelerini Mehmet Ali Aydınlar, Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Prof. Dr. Yasemin Alanay’dan oluşan seçici heyete sunan Tıp Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin projeleri beğeni topladı.

ACU 101 Orientation Seminer Dersi’nin yeni dönemdeki ilk konuğu Prof. Dr. İrfan Güney oldu

Birçok farklı disiplinden konuşmacıyla öğrencileri buluşturan ACU 101 Orientation dersi kapsamında yeni dönemin ilk seminerini “Yönetimde Değişim ve Değişen Değerler” başlıklı sunumu ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Güney verdi.

BIZEULASIN
Kayisdagi Caddesi No:32, 34752