Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri Acıbadem Altunizade Hastanesi’ndeydi.

Sağlık Yönetimi 4. Sınıf öğrencileri, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haluk ÖZSARI ve Doç. Dr. Mesut ÇİMEN eşliğinde 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü Acıbadem Sağlık Grubu’nun en son hizmete giren Acıbadem Altunizade Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

6. Ulusal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kongresi'ne Katılım

04-06 Nisan tarihinde Ankara’da düzenlenen 6. Ulusal Fizyoterapi kongresine katılım sağlanmıştır.

İstanbul Fizyoterapistleri Buluşması: Fiziksel Aktivite Etkinliğine katılım

30 Nisan 2017 pazar günü Büyükada’da gerçekleşen İstanbul Fizyoterapistleri Buluşması: Fiziksel Aktivite Etkinliğine katılım sağlanmıştır.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Yıl Sonu Pikniği

Fizyoterapi Rehabilitasyon bölümü hocaları ve öğrencileri tarafından 29 Nisan cumartesi günü Sapanca’da 2016-2017 eğitim-öğretim yılının bitişini kutlamak için piknik düzenlenmiştir.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu : Multidisipliner Yaklaşımlar konulu konferansa katılım

"Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu : Multidisipliner Yaklaşımlar" konulu konferansda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nuray ALACA atletik performans fizyolojisi konusundaki bilgilerini paylaşmıştır.

Evde Bakım Şirketi İşleyişleri ve Evde Bakım Şirketinde Fizyoterapist Olmak

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü'nde 20 Nisan 2017 Perşembe günü "Evde Bakım Şirketi İşleyişleri ve Evde Bakım Şirketinde Fizyoterapist Olmak" konulu seminer düzenlenmiştir.

Beslenme Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Buluşması gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Beslenme Kulübü'nün düzenlediği "Kariyer Buluşması" 27 Nisan 2017 Perşembe günü Kerem Aydınlar Kampüsü'nde gerçekleşti.

Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne katıldı

16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'nde bu yıl "Kuşaklararası Hemşirelik" teması işlendi. Kongreye Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden sekiz öğrenci bildirileri ile katıldı.

Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden “Toplumsal Duyarlılık” dersi kapsamında seminerler

Hemşirelik Bölümü öğrencileri, “Toplumsal Duyarlılık” dersi kapsamında gerçekleştirdikleri seminerler ile önemli toplumsal konulara dikkat çekmeye çalıştı.

Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 8. Geleneksel Koç Üniversitesi Hemşirelik Öğrencileri Etkinliği’ne katıldı

“Hemşirelikte Değişim ve İnovasyon: Değişimi yakalamak mı, değişim yaratmak mı?” temalı 8. Geleneksel Koç Üniversitesi Hemşirelik Öğrencileri Etkinliği 6-7 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşti.

Hemşirelik Bölümü öğrencileri Temel Yaşam Desteği ve Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi’ne katıldı

Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen -gelenekselleşen- “Temel Yaşam Desteği ve Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi” 23-24 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşti.

İstanbul Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kariyer Günleri Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti

İstanbul Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kariyer Günleri, Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu işbirliğiyle 21 Şubat 2017 tarihinde Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Filebo Lenfatik Hastalıkların ve Venöz Ülserlerin tedavisinde Kompleks Boşaltıcı Fizyoterapinin Yeri

Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları’nın üçüncüsü gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen “Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları” eğitiminin üçüncüsü 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleşti.

“Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları” Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, 14-15 Nisan’da Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde“Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon Uygulamaları” isimli bir workshop gerçekleştirdi.

7. Ulusal Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi’nde Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerine ödül

7. Ulusal Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi’nde Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri Sözel Bildiri Birincilik Ödülü’ne ve Sözel Bildiri Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

“5. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu” Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Baş önderliğinde düzenlenen ve ana teması "Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konular" olan “5. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu" 10-13 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Hemşirelik Bölümü’nden “Öğretim Elemanı Geliştirme Programı”

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 19 Ekim-5 Aralık 2016 tarihleri arasında A.B.D. Fulbright Bursu ile Minnesota Üniversitesi Emekli Öğretim Üyelerinden Dr. Mary Jane Madden’ı konuk öğretim elemanı olarak Acıbadem Üniversitesi’nde ağırladı.

Ataşehir / İSTANBUL