2. Ortopedik Protez ve Ortez Öğrenci Sempozyumu Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti

2. Ortopedik Protez ve Ortez Öğrenci Sempozyumu 29 Nisan 2017 Cumartesi günü Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı’ndan “Kaygı, Öfke, Stres ile Baş Etme” seminerleri

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İBB Sağlık Daire Başkanlığı, Kadın ve Aile Sağlığı Eğitim Hizmetleri’nin işbirliğiyle düzenlenen seminer dizisinde önemli konuşmacılar Acıbadem Üniversitesi ev sahipliğinde ağırlandı.

Diyaliz Programı Sosyal Sorumluluk Projesi: Organ Bağışı Kampanyası

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı’nın sosyal sorumluluk projesi "Organ Bağışı Kampanyası" 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı’ndan İşaret Dili Eğitimi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Türk İşaret Dili Eğitimi (Temel Seviye)” başladı.

Optisyenlik Programı öğrencileri Optik Cam Fabrikası’nı ziyaret etti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencileri 1941 yılında Japonya’nın Hoya (Nishitokyo) kentinde üretime başlayıp dünya devleri arasında yerini alan HOYA Optik Cam Fabrikası’na ziyaret etti.

Dünya Diyabet Günü kapsamında Podoloji Programı öğrencilerinden ayak sağlığı taraması

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Podoloji Programı öğrencileri, Dünya Diyabet Günü kapsamında 15 Kasım 2016 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde ayak sağlığı taraması yaptı.

I.Ulusal Podoloji Sempozyumu’na Podoloji Programı Öğretim Üyeleri Ve 2.Sınıf Öğrencileri Katıldı

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği I. Ulusal Podoloji Sempozyumu, 28-30 Nisan’da Şanlıurfa’da gerçekleştirildi.

BIZEULASIN
Kayisdagi Caddesi No:32, 34752