Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi” nde görev aldı.

Sektör Buluşmaları’nın beşincisinde “Ulusal Sağlık Programları” ele alındı

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 5. Sektör Buluşmaları “Ulusal Sağlık Programları” başlığı ile 31 Mart 2017 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

‘Tanı Hataları’ kitabının tanıtımı yapıldı

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, farklı üniversitelerden uzmanların işbirliğiyle hazırlanan “Tanı Hataları” kitabının tanıtımı yapıldı.

Sektör Buluşmaları’nın dördüncüsünde “Defansif Tıp” ele alındı

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 4. Sektör Buluşmaları “Defansif Tıp” konusu ile 24 Şubat 2017 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Sağlık Sektöründe “Büyük Veri” konuşuldu

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, bu yıl başlattığı Sektör Buluşmaları’nın üçüncüsünü, 25 Kasım 2016 Cuma günü gerçekleştirdi.

Kişisel Verilerin Korunması ve Sağlık Sektörü

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin düzenlediği Sektör Buluşmaları’nın ikincisi, “Kişisel Verilerin Korunması ve Sağlık Sektörü” konulu panelle 27 Mayıs Cuma günü Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Sağlıklı yaşamdan kanserde kişiye özgü ilaçlara sağlık politikaları

Acıbadem Üniversitesi bünyesindeki Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, ‘Sağlıkta Gelecek İçin Sektör Buluşmaları’ toplantılarının ilkini 25 Mart’ta gerçekleştirdi.

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı'nın Mesajı

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi, tarafsız ve bilimsel yaklaşımı birleştirerek; sağlık politikaları ile ilgili veri toplayacak, araştırma yapacak, eğitim ve danışmanlık hizmeti verecektir.

Sağlık Politikaları Merkezi’nin ilk yayını “Tanı Hataları” çalışması yayımlandı

2015 yılında kurulan Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin ilk yayını “Tanı Hataları” çalışması, 25 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen I. Sektör Buluşması’nda paylaşılmıştır.

“Future Trends” Türkiye Atölye Çalışması 2015

Sağlık ekonomisi ve sağlık finansmanı alanında çözüm arayışlarına yönelik bir insiyatif olarak geliştirilen Future Trends Atölyeleri, ülkeler, fikir liderleri ve paydaşlar arasında uluslararası bir network platformu oluşturmayı, bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamayı amaçlamaktadır.

Sağlık Politikaları Merkezi I. Danışma Kurulu Toplantısı

Danışma Kurulu Üyeleri’nin Merkez’e ilişkin görüş ve önerilerini tartıştıkları ilk Toplantı 24 Şubat 2016 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde yapıldı.

Neden Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi?

Merkezin amacı sağlık politikaları konusunda araştırma yapmak, proje geliştirmek, insan kaynağı yetiştirmek, toplantı ve yayınlar yaparak ilgili karar vericilerle paylaşmaktır.

6. HEPA Europe 2015 Konferansı, 7-9 Ekim 2015’te gerçekleştirildi

6. HEPA Europe 2015 Konferansı, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ev sahipliğinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü'nde düzenlendi.

Ataşehir / İSTANBUL