Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nda Acıbadem Üniversitesi 5. sırada yer aldı

Son Güncelleme: 14.07.17

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Engin Karadağ ve Prof. Dr. Cemil Yücel tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2017 kapsamında Acıbadem Üniversitesi, Üniversitelerin Öğrenci Memnuniyeti Genel Sıralaması’nda 5. sırada, Vakıf Üniversitelerinin Öğrenci Memnuniyeti Genel Sıralaması’nda da 5. sırada yer aldı.

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması lisans düzeyindeki üniversite öğrencilerinden geribildirimler toplayarak Türk Yükseköğretim Sisteminin gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Araştırma 2016-2017 öğretim yılında lisans öğrencisi bulunan toplam 164 devlet ve vakıf üniversitesini kapsamaktadır. Bu kapsamda 2017 yılında 108 devlet ve 56 vakıf olmak üzere 164 üniversitede öğrenim gören 13.694 öğrenciden veri toplanmıştır.

Araştırmanın detaylarına ulaşmak için tıklayın

Ataşehir / İSTANBUL