Sağlıkta Gelecek

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Sağlıkta Gelecek” temalı Birinci Sektör Buluşması, 25 Mart 2016 günü Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Haluk Özsarı ve Acıbadem Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeynep Güven’in açılış konuşmalarını takiben Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, “Sağlıkta Gelecek Vizyonu 2023” hazırlığının sunumunu yaptı.

Kamu ve özel sağlık sektörü ile akademik camiadan geniş bir katılımın olduğu toplantıda, Harvard Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Anita WAGNER ve Prof. Dr. Donald GOLDMANN, “Sağlıkta Gelecek ve Kalite” konulu bir konferans verdiler.

Konuşmacılar:

• Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı