Sektör Buluşmaları’nın dördüncüsünde “Defansif Tıp” ele alındı

Son Güncelleme: 02.03.17

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 4. Sektör Buluşmaları “Defansif Tıp” konusu ile 24 Şubat 2017 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Oturum başkanlığını Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Polat’ın yaptığı panele Türk Perinataloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Yayla, MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Havva Karagöz, Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan Dr. Eyüp Sabri Tezcan konuşmacı olarak katılmıştır.

Panelde “Defansif Tıp” klinik ve hukuki açıdan örneklerle değerlendirilmiştir. Ayrıca kamunun bu konuya bakış açısı ve kamuda yapılan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı.

Panel, katılımcıların sorularıyla sona ermiştir.

Ataşehir / İSTANBUL