Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kampüs Buluşmaları Ocak 2016 Programı

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin düzenlediği Kampüs Buluşmaları etkinlik dizilerinin Ocak ayında da farklı konular işlendi. Konuşmacılar arasında “Dikkat: Alzheimer Bulaşıcı mıdır?” konusuyla Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Türker Şahiner, “Bireye Özgü Tıp Uygulamaları Eşliğinde Kompleks Hastalıklara Yaklaşım: Biyoetik Sorunlar, Öneriler” konusuyla Acıbadem Üniversitesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Deniz Ağırbaşlı ve “İşyerinde Psikolojik Taciz-Mobbing” konusuyla Yrd. Doç. Dr. Işıl Karatuna yer aldı.Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin düzenlediği Kampüs Buluşmaları etkinlik dizilerinin Ocak ayında da farklı konular işlendi.Konuşmacılar arasında “Dikkat: Alzheimer Bulaşıcı mıdır?” konusuyla Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Türker Şahiner, “Bireye Özgü Tıp Uygulamaları Eşliğinde Kompleks Hastalıklara Yaklaşım: Biyoetik Sorunlar, Öneriler” konusuyla Acıbadem Üniversitesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Deniz Ağırbaşlı ve “İşyerinde Psikolojik Taciz-Mobbing” konusuyla Yrd. Doç. Dr. Işıl Karatuna yer aldı.6 Ocak 2016 Çarşamba / Prof. Dr. Türker ŞahinerDikkat: Alzheimer Bulaşıcı mıdır? 14 Ocak 2016 Perşembe / Yrd. Doç Dr. Deniz AğırbaşlıBireye Özgü Tıp Uygulamaları Eşliğinde Kompleks Hastalıklara Yaklaşım: Biyoetik Sorunlar, Öneriler 21 Ocak 2016 Perşembe / Yrd. Doç. Dr. Işıl Karatunaİşyerinde Psikolojik Taciz-Mobbing Mobbing Nedir? Ne Değildir?

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023