Acıbadem Üniversitesi Uğur Mine Tamay ve Öğrencilerinin Resim Sergisi’ne Ev Sahipliği Yaptı

Acıbadem Üniversitesi, ünlü sanatçı Uğur Mine Tamay ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma resim sergisine ev sahipliği yaptı. 70’e yakın eserin bulunduğu serginin açılışını Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, sergide kendi resimleri de bulunan Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Seher Aydınlar ile sanatçı Uğur Mine Tamay ve öğrencileri yaptı.Acıbadem Üniversitesi; ünlü sanatçı Uğur Mine Tamay ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma bir sergiye ev sahipliği yaptı. Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Seher Aydınlar’ın da resimlerinin bulunduğu serginin açılışını Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Seher Aydınlar ile Uğur Mine Tamay ve öğrencileri yaptı.Ünlü sanatçı Uğur Mine Tamay sergiyle ilgili şunları söyledi: “Yıllar önce resimle buluşmak istemiş ancak bir nedenle bu hayalini gerçekleştirememiş insanlara bu fırsatı sunmak amacıyla böyle bir sergi düzenledik. Eğitimlerimiz belirli bir yaş grubuna hitap ediyor çünkü biz yıllar öncesinde resimle iç içe olmak istemiş ama buna fırsat yaratamamış insanlara olanak sunuyor ve bu isteği dışa vurmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğitimlerimizin temel amacı; rekreasyon. Öğrencilerimiz teknik eğitimi alırken ortaya çıkan sevgi, saygı ve dostluk ortamında eserlerini üretiyor ve paylaşıyorlar."Açılış töreninde eğitimlerini tamamlayan 13 öğrenciye sertifikaları verildi. Sergide 70’e yakın eser sergilendi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023