Pediatri Hemşireliği ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği Webinarı

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu (THDÖK) Acıbadem Üniversitesi Temsilciliği, THDÖK Ege Üniversitesi Temsilciliği, THDÖK Bursa Uludağ Üniversitesi Temsilciliği ve THDÖK Manisa Celal Bayar Üniversitesi Temsilciliği iş birliği ile düzenlenen Pediatri Hemşireliği ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği Webinarı 26-27Aralık 2020 tarihinde gerçekleşti.Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Acıbadem Üniversitesi Temsilciliği iş birliği ile çevrim içi olarak gerçekleşen etkinlikte klinik alanlarda görev yapan hemşireler ve hemşirelik öğrencilerine Pediatri Hemşireliği ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği alanlarında güncel yaklaşımlar ve hemşirelik bakımı hakkında bilgi verildi. Farklı üniversite ve hastanelerden 2000 katılımcıyla gerçekleşen etkinlikte Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Zehra Kan Öntürk “Farkında mıyız? Preterm Bebekler ve Aileleri” ve Öğr. Gör. Merve Kanığ “En Sık Görülen Jinekolojik Kanserler ve Hemşirelik Yaklaşımı” konulu sunumlarını ve deneyimlerini paylaştılar. Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023