Sağlık Yönetimi Kulübü Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı ağırladı

Sağlık Yönetimi Kulübümüzün bahar dönemi etkinliklerinin beşincisi “Sağlıkta Değişimi Yönetmek” konulu söyleşi Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın katılımıyla 9 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti.

Sağlık Yönetimi Kulübü’nün Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı ağırladığı etkinlik 9 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti.Sağlık Yönetimi Kulübü Üyesi Zeynep Ezgi Öztürk’ün hoş geldiniz konuşması sonrası başlayan söyleşide Aydınlar, kamuda sağlık yöneticisi olmak konusunda deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Sağlıkta değişimi yönetmenin en önemli noktalarından birinin hatta en önemlisinin kişinin önce kendini eğitimin ışığında geliştirmesi gerektiğinden ve yaşam boyu öğrenme sürecine dahil olması gerektiğinden bahseden Aydınlar, sağlık sektöründe başarılı bir yönetici olmanın altın kurallarından birinin de dünyayı yakından takip etmek olduğunu, değişen teknolojik yaşama ayak uydurması gerektiğini belirtti.

Sağlık Yönetimi bölümü öğrencilerine, her zaman fırsatların olacağına hatta fırsatların bitmeyeceğine belirtirken hastanın mutluluğunun sağlık çalışanının mutluluğundan geçtiğini belirtti. Söyleşi öğrencilerin sorularıyla tamamlandı. Öğrencilerden gelen talep üzerine toplu hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi. Sağlık Yönetimi Kulübü'nün Nisan ayındaki diğer etkinliklerine ulaşmak için tıklayınız

Haber Tarihi: 08/05/2019

Son güncelleme tarihi: 15.01.2024