Acıbadem Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri 2024

2024 Tanıtım ve Tercih Günleri 16 Temmuz’da başlıyor!

Tanıtım ve Tercih Dönemi boyunca Kerem Aydınlar Kampüsü’nü ziyaret ederek üniversitemizin akademik kadrosundan bölümler hakkında bilgi alabilir, tercihlerinizle ilgili rehber öğretmenlerimizden danışmanlık desteği alabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerimiz eşliğinde kampüs turu yapabilirsiniz.

Kampüsümüzü ziyaret edemeyen aday öğrencilerimiz ise WEB sayfamızda yer alan SANAL TUR ile kampüs turu yapabilir.

* Tanıtım ve Tercih Günlerine katılmak için rezervasyon yaptırmaya gerek yoktur.

Aday öğrenciler ve ailelerini hafta sonları dahil 08.30-18.30 saatleri arasında Kerem Aydınlar Kampüsü’ne bekliyoruz.

Yer : Kerem Aydınlar Kampüsü

Saat : 08.30-18.30

Tanıtım ve Tercih Günleri Yüz Yüze Program Akışı:

Fakülte/Meslek Yüksekokulu Tanıtım Oturumları:

Tanıtım oturumlarından öğretim elemanlarımızdan bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fakülte ve MYO

Yüz Yüze Oturum Saatleri

Yüz Yüze Oturumlar

10.00-11.00
12.00-13.00
13.00-14.00
14.00-15.00
15.00-16.00

Tıp Fakültesi oturum saatleri dışında da, üniversite hakkında genel bilgilendirme (burslar, öğrenim ücretleri…vb. koşullar ile ilgili) Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca her gün 08.30-18.30 saatleri arasında Aday Bilgilendirme Merkezi’ndeki görevli danışmanlar tarafından yapılacaktır.

Eczacılık Fakültesi
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu

Aday Bilgilendirme Merkezi

Aday Bilgilendirme Merkezi’ndeki görevli danışmanlardan Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca 08.30-18.30 saatleri arası her gün üniversitemiz hakkında genel bilgi edinebilirsiniz.

Tercih Danışma Merkezi

Tercihlerinizle ilgili sorularınız için uzman rehber öğretmenlerimizden ücretsiz Tanıtım ve Tercih Günlerimiz boyunca 08.30-18.00 saatleri arası her gün ücretsiz ‘’Tercih Danışmanlığı’’ hizmeti alabilirsiniz.

Sor Cevaplayalım / Çağrı Merkezi

Aşağıda belirtilen iletişim numarasından Çağrı Merkezi görevli danışmanlarına ulaşabilir, üniversitemiz hakkında merak ettiğiniz soruları danışmalarımıza sorabilirsiniz.

Çağrı Merkezi: 0216 500 44 44

Ulaşım:

Metroyla;

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı, Küçükbakkalköy İstasyonu Kampüsümüzün önünde yer almaktadır.

İstanbul Anadolu yakasındaki;

Kadıköy – Kartal metrosunu kullanarak, Kozyatağı İstasyonu’nda inilir, Dudullu – Bostancı metrosuna aktarma yapılır. Parseller istikameti Küçükbakkalköy durağında inilip Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.

Üsküdar - Çekmeköy Metro Hattı kullanılarak, Dudullu İstasyonu’nda inilir, Dudullu – Bostancı metrosuna aktarma yapılır. Bostancı istikameti Küçükbakkalköy durağında inilip Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.

Otobüsle; Kadıköy rıhtımdan 19K, 19Y, 19V, 19S, 19T, 14A, Üsküdar’dan 11T, 320A otobüslerini kullanarak “Acıbadem Üniversitesi” durağında inip Acıbadem Üniversitesi’ne ulaşım kolayca sağlanmaktadır. Güncel bilgiler için http://www.iett.gov.tr internet sitesinden bilgi edinebilirsiniz.

Arabayla Üniversiteye Ulaşım; Maltepe – Kadıköy istikametinde D100 (E5) otoyolundan Hal-Ataşehir sapağından dönülür. Yan yoldan Hal yolu takip edilerek Kayışdağı Caddesi’ne sağa dönülür. 2 km. sonra Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.

Kadıköy – Maltepe istikametinde D100 (E5) otoyolundan Ümraniye-Ataşehir-Hal sapağından dönülür. 700 metre sonra Göztepe sapağını geçtikten sonra sağa Hal-Ataşehir yoluna dönülür. Işıklardan sola Hal yoluna dönülür. 400 metre sonra sağa doğru Kayışdağı Caddesi’ne girilir. 2 km. sonra Acıbadem Üniversitesi’ne varılır.