Aktif Yaşam ve Sporcu Sağlığı Kuluçka Programı Açıldı

Image

Bu çağrı, aktif yaşam ve sporcu sağlığı alanlarında yenilikçi çözümler geliştirmeyi hedefleyen girişimcilere yöneliktir.

Aktif Yaşam ve Sporcu Sağlığı Kuluçka Programı, Acıbadem Üniversitesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Acıbadem Sports ve Acıbadem Üniversitesi TEKMER  iş birliği ile gerçekleşecektir.

Program;  Spor Teknolojileri, Sporda Veri Yönetimi, Sporda Sürdürülebilirlik, Sporda Yapay Zeka, Spor Yaralanmaları, Sporda Koruyucu Hekimlik ve Sporda Sağlık Yönetimi alanlarında  eğitim ve girişimcilik desteğini kapsamaktadır.

• Sporcu sağlığı ve performansı ile sağlıklı yaşam tarzını teşvik eden alanlarda çalışmalar yürüten KOBİ'ler ve Startup'lar için düzenlenen eğitimler ile katılımcıların girişimcilik yolculuklarına katkı sağlanacak, yenilikçi fikirlerin ortaya çıkması ve desteklenmesi için fırsat sunulacaktır.

• Katılımcılar, detaylı eğitim almanın  yanı sıra mentorluk programları ile alanlarında uzmanlaşarak yenilikçi fikirlerini hayata geçirebilme şansına sahip olabileceklerdir.

• Demo Day ile program sonunda katılımcılar, projelerini sektörde önde gelen yatırımcılarla ve sektör uzmanlarıyla paylaşma fırsatı yakalayabileceklerdir. Girişimciler, projelerini tanıtarak destek ve yatırım fırsatlarına ulaşma imkanı bulabileceklerdir.

Aktif yaşam ve sporcu sağlığı alanlarında büyük adımlar atmak isteyen girişimcileri, bu önemli fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz!

Son başvuru tarihi: 20 Eylül 2024

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.