Meslek Yüksekokulu 2024 Mezuniyet Töreni

Acıbadem Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 10 Temmuz 2024 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. M. Emin Aksoy ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan Güney’in açılış konuşması ile başlayan törende, Meslek Yüksekokulu birincisi Abdulkadir Uzmali, mezunları temsilen konuşmasını yaptı. Meslek Yüksekokulu’nu birincilik ile tamamlayan Elif Ceylan’a Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından takdim edildi.

Törende dereceye giren mezunlarımıza başarı beratları, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. M. Emin Aksoy tarafından takdim edildi.

Meslek Yüksekokulu hocalarımız tarafından, tüm mezunlarımıza temsili diplomaları teslim edildikten sonra kep atma ile tören tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 25/07/2024

Son güncelleme tarihi: 25.07.2024