15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Üniversitemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için panel ve fotoğraf sergisi düzenlendi. 8-15 Temmuz 2024 tarihleri arasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için düzenlenen Fotoğraf Sergisi ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

12 Temmuz 2024 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Moderatörlüğünü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İnci User’in gerçekleştirdiği panelde; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özgür Ulus Karadağ, ordu-sivil ilişkilerini tarihi perspektiften inceleyen sunumunu gerçekleştirdi.

Panelin ikinci kısmında Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kurt,’ İnsan davranışını şekillendiren mekanizmalar ve ‘İtici uyarıcının rolü’ başlıklı konuşmasıyla süreci psikoloji bilimi açısından değerlendirdi.

Panel, izleyicilerin katılımı ile soru-cevap bölümünün ardından tamamlandı.

Haber Tarihi: 15/07/2024

Son güncelleme tarihi: 18.07.2024