Eczacılık Fakültesi 2024 Mezuniyet Töreni

Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Töreni, Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mert Ülgen ve  Rektörümüz Ahmet Şahin’in konuşmaları ile başladı. Fakülte birincisi Tuncer Yalnız’a Mütevelli Heyeti Üstün Başarı Beratı, Kerem Aydınlar Vakfı Başkanımız Seher Aydınlar tarafından takdim edildi. Fakülte ikincisi Zülal Özmaden’e Rektörlük Başarı Beratı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından takdim edilirken Fakülte üçüncüsü Uluç Göktuğ Çiftçi’ye Başarı Beratı Dekanımız Prof. Dr. Mert Ülgen tarafından takdim edildi.

Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri, tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim etti. Dekanımız Prof. Dr. Mert Ülgen tarafından meslek andının okunması ve kep atma ile tören tamamlandı. Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 18/07/2024

Son güncelleme tarihi: 18.07.2024