Ana içeriğe atla

Gemstone Projesi Bağımsız Danışma Kurulu Toplantısı Başarıyla Gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi’nde Gemstone Projesi kapsamında yürütülen Bağımsız Danışma Kurulu Toplantısı 20 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşti. Toplantıya,  Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin ve  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güldal Süyen’in yanı sıra proje koordinatörü Prof. Dr. Filiz Onat, ICONS’tan Serena Cogoni ve Lund Üniversitesi’nden Doç. Dr. My Andersson konsorsiyum ortakları olarak katıldı.

Toplantıda Bağımsız Danışma Kurulu üyeleri olan Süha Taşpolatoğlu (Abdi İbrahim İlaç Şirketi CEO’su),  Doğu Piyemonte Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cristoforo Comi ve Malta Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Janet Mifsud, proje kapsamında son 24 ayda elde edilen başarıların yanı sıra, projenin geleceği için stratejik planlamalar üzerinde de kapsamlı değerlendirmelerde bulundular. Katılımcılar, Gemstone Projesi’ndeki gelişmelere yönelik değerlendirmeleri ile birlikte önümüzdeki yıl için hedeflerin belirlenmesine yönelik önerilerde bulundu. Toplantıda deneyim ve bilgi paylaşımı, projenin başarısı açısından büyük bir katkı sağladı.

Toplantıya katılan, Bağımsız Danışma Kurulu üyeleri  Süha Taşpolatoğlu, Doğu Piyemonte Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cristoforo Comi ve Malta Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Janet Mifsud, üniversitemizi ve Gemstone Projesi’ni her alanda takdir ettiler.

 

Haber Tarihi: 25/09/2024

Son güncelleme tarihi: 25.09.2024