Hemşirelik Bölümü Öğrencimiz Erasmus Deneyimlerini Paylaştı

Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden Erasmus Öğrenim Hareketliliği'ne katılan 3. Sınıf Öğrencisi Ceren Bayram'ın, lisans eğitimine devam eden hemşirelik bölümü öğrencileriyle Erasmus deneyimlerini paylaşmasını sağlamak amacıyla Sosyal ve Bilimsel Etkinlik Komisyonu tarafından 'Erasmus Deneyim Paylaşımı' etkinliği düzenlendi. Prof. Dr. Esra Uğur'un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Erasmus Öğrenim Hareketliliği'ne katılan Hemşirelik 3. Sınıf Öğrencisi Ceren Bayram, 'Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Deneyim Sürecim' başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. İnteraktif şekilde gerçekleşen etkinlik, Ceren Bayram ve Prof. Dr. Esra Uğur’un katılımcılardan gelen soruları yanıtlamasıyla sonlandı.

Haber Tarihi: 26/06/2024

Son güncelleme tarihi: 26.06.2024