Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Kariyer Günü

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı tarafından düzenlenen ''Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Kariyer Günü'' etkinliği 23 Mayıs 2024 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti. Etkinlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programında okuyan öğrencilerimizin programdan mezun olduktan sonra kariyer planlamalarında nasıl bir yol izleyecekleri konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi. Etkinlikte bölüm mezunlarımız; 2012 mezunu program 1.si Engin Yavuz, 2012 mezunu Fatma Erman, 2023 program 3.sü Görkem Gün, 2017 mezunları Anıl Yıldırım ve Büşra Aslan,  2020 mezunu program 3.sü Muhammed Yusuf Yılmaz ve Acıbadem Labmed Tıbbi Laboratuvar İdari Sorumlusu Tansel Uğurlu, konuşmacı olarak yer aldı. 140 kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, soruların yanıtlanması ile sonlandırıldı.

Haber Tarihi: 03/06/2024

Son güncelleme tarihi: 24.06.2024