Çalışma Prensibi
Liberty Blue Otomatik Mikrodalga Peptit Sentezleyici, Yüksek Verimli Katı Fazlı Peptid sentezi (HE-SPPS) metodu ile sentez gerçekleştirir.
Teknik Özellikler
4 dakikalık standart amino asit bağlama süresi
%90 atık azaltma
Fiber optik sıcaklık kontrolü
27 amino asit pozisyonu
0,005 - 5 mmol ölçek aralığı
Reaksiyon tüpüne entegre kamera sistemi
Razor kesim sistemi
Esnek ekleme ile büyük ölçekli üretim
GMP koşullarına uygun ölçek büyütme garantisi
Uygulama Alanları
Katı Faz peptit sentezi için kullanılabilir.
Çalışma Prensibi
Cihaz, yüksek hassasiyetli optik sensörler kullanarak proteinlerin termal denatürasyon ve termal stabilitesini ölçer. Bu sensörler, küçük örnek miktarlarında bile yüksek doğrulukla ölçüm yapabilir. Mikroakışkan teknolojisi kullanarak küçük örneklerde proteinlerin termal stabilitesini ve etkileşimlerini ölçebilir. Otomatik ölçüm yapabilen bir yazılıma sahiptir ve birden çok örneği aynı anda analiz edebilir.
Teknik Özellikler
Ka analiz süresi : 10 dakikadan daha az
Dinamik aralık : nM’den mM’ye
Tespit edilebilen molekül boyutu aralığı : 101 -107 Dalton
Ölçülebilen asgari örnek hacmi : 10 µL
Yürütme başına örnek sayısı : 24 örneğe kadar
Sıcaklık kontrolü : 20-40 °C +/- 0.5 °C (aktif kontrol)
Floresan kanalları : 2 (Kırmızı & Etiketsiz (UV), Kırmızı & Mavi, Kırmızı & Yeşil or Mavi & Yeşil)
Uygulama Alanları
Termal denatürasyon analizi: Cihaz, proteinlerin termal denatürasyon sıcaklıklarını ve denatürasyon sabitlerini ölçebilir. Bu özellik, proteinlerin stabilitesini ölçmek için kullanılır.
Termal stabilite analizi: Cihaz, proteinlerin termal stabilitesini ölçer ve stabiliteyi etkileyen faktörleri belirler. Bu özellik, protein-ligand etkileşimlerini veya protein-protein etkileşimlerini incelemek için kullanılır. İzotermal titrasyon kalorimetrisi: Cihaz, protein-ligand etkileşimlerinin sıcaklık, entalpi ve entropi değişimlerini ölçer. Bu özellik, ilaç tasarımı için önemlidir.
Monolayer ölçümleri: Cihaz, monolayerlerin oluşumunu ve stabilitelerini ölçer. Bu özellik, biyolojik yüzeylerin özelliklerini incelemek için kullanılır.
Protein boyutlandırma: Cihaz, proteinlerin boyutlarını ve şekillerini ölçebilir. Bu özellik, proteinlerin şekil değiştirme özelliklerini incelemek için kullanılır.
Çalışma Prensibi
Çözelti veya süspansiyon halindeki ürünün dondurulmasını ve sonrasında süblimasyon ile oluşan gaz fazının uzaklaştırılması sonucu maddenin kurutulmasını sağlar.
Teknik Özellikler
Chamber Sıcaklığı (Oda sıcaklığında) : -110℃
ICE Yoğuşma Kapasitesi : 3kg
Chamber Volümü : 4 L
Chamber Boyutu : 165 x 202 mm
Boyutlar : 400 x 660 x 570 mm
Uygulama Alanları
Farmakoloji, biyokimya, mikrobiyoloji alanlarında kullanılabilir.