Ana içeriğe atla

Doç. Dr. Akif Enes Arıkan’a European Diploma in Endocrine Surgery ve Fellow of the European Board of Surgery (FEBS) in the specialty of Endocrine Surgery unvanı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akif Enes Arıkan, Roma'da UEMS- Genel Cerrahi Bölümü, Endokrin Cerrahisi Birimi tarafından düzenlenen EBSQ Examination in Endocrine Surgery sınavını başarı ile tamamlayarak European Diploma in Endocrine Surgery ve Fellow of the European Board of Surgery (FEBS) in the specialty of Endocrine Surgery unvanlarını almaya hak kazandı.

Geçtiğimiz yıl da Madrid'de UEMS-Genel Cerrahi Bölümü Meme Cerrahisi Birimi tarafından düzenlenen EBSQ Examination in Breast Surgery sınavını başarı ile tamamlayarak European Diploma in Breast Surgery ve Fellow of the European Board of Surgery (FEBS) in the specialty of Breast Surgery unvanlarını alan Doç. Dr. Arıkan, bu sayede hem Endokrin Cerrahisi hem de Meme Cerrahisi Avrupa Board'una sahip çok az sayıda akademisyenden biri oldu.

Öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 17/07/2024

Son güncelleme tarihi: 18.07.2024