Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programımız tarafından düzenlenen “Yemek Stilistliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı söyleşi, uzun yıllardır yemekleri fotojenik hale getiren ve pek çok ünlü marka ile çalışan yemek stilisti Nena Bekler’in katılımıyla 9 Mart 2022 tarihinde gerçekleşti.
Söyleşide yemek stilistliği kavramına, yemek stilistinin çalışma alanlarına ve nasıl bir ekiple çalışması gerektiğine değinen Bekler, kendi çalışmalarından oluşan pek çok görselin yer aldığı sunumu katılımcılarla paylaştı. Bekler, iyi ve lezzetli görünen bir yemek fotoğrafı ile ilgili tüyolardan da söz ederek çözümlemeler yaptı.
Haber Tarihi: 12/03/2022
Son güncelleme tarihi: 04.07.2024