Gyoza Workshopu(Buharda Japon Mantısı) Yüz Yüze Eğitimdir. | Ön Başvuru FormuASEGEM Programıdır. |
Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi
Öğr. Gör. – Pelin Kosal / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
Öğr. Gör. – Mert Eker / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
En az 8 / En fazla 12 kişi
18 – 60 yaş - Gastronomiye ilgisi olan yetişkinler.
Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim
1 Gün - 3 Saat
Buharda Japon Mantısı - Gyoza yapımı
Gyoza hamurunun yapımı ve dinlendirilmesi
Gyoza iç harcının hazırlanması
Gyoza hamurunun açılması
Hamurun iç harçla doldurulması ve özel şeklinin verilmesi
Kızartılarak haşlama metodunun uygulanması
Özel gyoza sosun yapımı
2300₺ (KDV Dahil)
Katılım Belgesi