İtalyan Mutfağı 2(Taze Makarna Workshopu) Yüz Yüze Eğitimdir. | Ön Başvuru FormuASEGEM Programıdır. |
Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi
Öğr. Gör. – Pelin Kosal / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
Öğr. Gör. – Mert Eker / Meslek Yüksekokulu – Aşçılık Bölümü
En az 8 / En fazla 12 kişi
18 – 60 yaş - gastronomiye ilgisi olan yetişkinler.
Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim
1 Gün - 3 Saat
Taze Makarna – 5 farklı şekilde makarna, domates sosu ve pesto sos yapımı
Taze makarna hamuru yapımı
Makarna şekillerinin gösterimi (Demo)
5 adet makarna şeklinin uygulanması
Sos teknikleri
Makarnaların soslarla birleştirilmesi
2200 TL (KDV Dahil)
Katılım Belgesi