Ana içeriğe atla

Hatay Workshopu

(Hatay Yemekleri Yapımı)

Yüz Yüze Eğitimdir.

Ön Başvuru Formu

ASEGEM Programıdır.

Eğitim Tarihi

 


Eğitim Koordinatörü

Öğr. Gör. Pelin Kosal - Acıbadem Üniversitesi


Eğitmenler


Katılımcı Sayısı

En az 8 / En fazla 12 kişi


Hedef Kitle

18 – 60 yaş - Gastronomiye ilgisi olan yetişkinler.


Eğitim İçeriği

Yüz yüze / Uygulamalı Eğitim

1 Gün - 4 Saat

  • Kıtır pastırmalı humus yapımı

  • Tepsi kebabı yapımı

  • Fellah köftesi yapımı

  • Künefe yapımı ve servisi

Eğitim Ücreti

2500₺ (KDV Dahil)


Verilecek Belge

Katılım Belgesi


Ön Başvuru Formu için tıklayınız.